Team

Mr. Süzen heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij is in 2003 afgestudeerd in de richtingen Staats- en Bestuursrecht en Internationaal recht. Vanaf maart 2003 was mr. Süzen werkzaam bij Lucardie en Visser Advocaten te Den Haag. Mr. Süzen heeft zich per 1 november 2009 in hartje Rotterdam gevestigd en Erasmus Advocatenkantoor geopend. Haar werkzaamheden thans liggen voornamelijk op het gebied van vreemdelingenrecht (gezinshereniging, mvv, EU-gemeenschapsrecht), personen- en familierecht (echtscheidingen, zorgregelingen, alimentatieregelingen, verdeling gemeenschap, kinderbeschermingsmaatregelen, naamswijzigingen etc.) en sociaal verzekeringsrecht.Naast het voeren van gerechtelijke procedures houdt mr. Süzen zich bezig met advisering in de meest ruime zin zoals het geven van adviezen op verschillende rechtsgebieden ter voorkoming van procedures, het opstellen van contracten, het treffen van regelingen.

Mr. Süzen is tevens lid van de Werkgroep Rechtsbijstand in
Vreemdelingenzaken en spreekt zowel de Nederlandse als de Turkse taal.

Mr. Süzen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van
advocaten de volgende hoofd rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht;
  • Vreemdelingenrecht;
  • Sociaal- zekerheidsrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de
normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te
behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Contact:
info@erasmusak.nl

Mr. M. Gümüs is in 2012 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als afstudeerrichting Bedrijfsrecht. Tijdens haar studie en ook daarna heeft Mr. M. Gümüs op diverse advocatenkantoren stage gelopen. Daarnaast is zij werkzaam geweest bij een rechtswinkel en heeft zij diverse juridische projecten vormgegeven. Mr. M. Gümüs heeft ook een bestuursfunctie vervuld bij een stichting.

Sedert 1 juni 2015 is Mr. M. Gümüs werkzaam bij het Erasmus Advocatenkantoor. Haar specialisaties liggen thans voornamelijk op het gebied van Sociale Zekerheidsrecht, Bestuursrecht, Arbeidsrecht, Huurrecht en Verbintenissenrecht. Mr. M. Gümüs spreekt zowel de Turkse als de Nederlandse taal.

Mr. M. Gümüs  oefent de praktijk voor eigen rekening en risico uit onder de naam ‘Advocatenkantoor Gümüs’ ( KVK 75924781). De Algemene voorwaarden van Advocatenkantoor Gümüs kunnen op verzoek worden verstrekt.

 

Contact:
m.gumus@erasmusak.nl

Mr. T. Erdal is in 2018 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met als afstudeerrichting Staats- en Bestuursrecht. Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest bij diverse advocatenkantoren. Mr. Erdal is sedert 1 april 2019 werkzaam bij ons kantoor. Haar specialisaties liggen voornamelijk op het gebied van vreemdelingenrecht (gezinshereniging, mvv, EU-gemeenschapsrecht), personen- en familierecht (echtscheidingen, zorgregelingen, alimentatieregelingen, verdeling gemeenschap, kinderbeschermingsmaatregelen, naamswijzigingen etc.) en sociaal zekerheidsrecht.

Dhr. M. Süzen is juridisch medewerker en verricht ondersteunende werkzaamheden

CONTACT