Team

Mr. S. Süzen-Akdemir heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij is in 2003 afgestudeerd in de richtingen staats- bestuursrecht en internationaal recht. Vanaf maart 2003 was mr. S. Süzen-Akdemir werkzaam bij Lucardie en Visser Advocaten te Den Haag. Mr. Süzen-Akdemir heeft zich per 1 november 2009 in hartje Rotterdam gevestigd en Erasmus Advocatenkantoor geopend.

Haar werkzaamheden thans liggen voornamelijk op het gebied van vreemdelingenrecht (gezinshereniging, mvv, EU-gemeenschapsrecht), personen- en familierecht (echtscheidingen, zorgregelingen, alimentatieregelingen, verdeling gemeenschap, kinderbeschermingsmaatregelen, naamswijzigingen etc.) en arbeidsrecht. 

Mr. Süzen-Akdemir is in staat om haar cliënten een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige service te bieden. Naast het voeren van gerechtelijke procedures houdt mr. S. Süzen-Akdemir zich bezig met advisering in de meest ruime zin zoals het geven van adviezen op verschillende rechtsgebieden ter voorkoming van procedures, het opstellen van contracten, het treffen van regelingen.

Mr. Süzen-Akdemir is tevens lid van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken en Mr. Süzen-Akdemir spreekt zowel de Nederlands als Turkse taal.

 

Contact:
info@erasmusak.nl

Mr. M. Gümüs is in 2012 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als afstudeerrichting Bedrijfsrecht. Tijdens haar studie en ook daarna heeft Mr. M. Gümüs op diverse advocatenkantoren stage gelopen. Daarnaast is zij werkzaam geweest bij een rechtswinkel en heeft zij diverse juridische projecten vormgegeven. Mr. M. Gümüs heeft ook een bestuursfunctie vervuld bij een stichting.

Sedert 1 juni 2015 is Mr. M. Gümüs werkzaam bij het Erasmus Advocatenkantoor. Haar specialisaties liggen thans voornamelijk op het gebied van Sociale Zekerheidsrecht, Bestuursrecht, Arbeidsrecht, Huurrecht en Verbintenissenrecht. Mr. M. Gümüs spreekt zowel de Turkse als de Nederlandse taal.

 

Contact:
m.gumus@erasmusak.nl

De heer Akdemir is chef de bureau op het kantoor. Na zijn studie bestuurskunde is hij als financieel medewerker werkzaam geweest bij diverse bedrijven. De heer Akdemir voert de boekhouding en de debiteurenadministratie van het kantoor.

CONTACT